«Πυρά» από Euractiv για το σκάνδαλο των υποκλοπών: Εδώ και ένα χρόνο η ελληνική Δικαιοσύνη δεν έχει φέρει κανένα αποτέλεσμα

(Πηγή: www.documentonews.gr)

Έκθετη για μια ακόμη φορά μένει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά και η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών, καθώς το Euractiv προχώρησε σε ένα εκτενές δημοσίευμα «βόμβα».

Το δημοσίευμα αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ελληνικής Αρχής Προστασίας Δεδομένων, σύμφωνα με την οποία ενενήντα δύο Έλληνες, μεταξύ αυτών πολιτικοί, υπουργοί και δημοσιογράφοι, έλαβαν μολυσμένα SMS που σχετίζονται με το κακόβουλο λογισμικό. Η Euractiv μάλιστα επικαλείται και δημοσίευμα του Inside Story, το οποίο και επιβεβαιώνει πλήρως τις αποκαλύψεις του Documento για το πολύκροτο σκάνδαλο των υποκλοπών.

«Πυρά» από Euractiv για το σκάνδαλο των υποκλοπών: Εδώ και ένα χρόνο η ελληνική Δικαιοσύνη δεν… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *