(Πηγή: seleo.gr)
Έκτακτους ελέγχους σε μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλη την Ελλάδα ξεκινά από αύριο και (τουλάχιστον) μέχρι τις 2 Αυγούστου ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, μετά εντολές του Υπουργού κ. Νίκου Δένδια.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων αυτών σε τουλάχιστον εννέα μονάδες και σχηματισμούς, θα υλοποιηθεί σχέδιο έκτακτων επιθεωρήσεων και αξιολογήσεων μέτρων ασφαλείας και πυρασφαλείας αποθηκών και χώρων φύλαξης πυρομαχικών, εκρηκτικών υλών και καυσίμων σε όλη την ελληνική επικράτεια.
Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα επισκεφτεί συγκεκριμένες μονάδες κατά περίπτωση μαζί με τους τους Επιτελάρχες των Γενικών Επιτελείων Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού και θα πραγματοποιήσουν επιτόπιους ελέγχους σε κρίσιμους και ζωτικής σημασίας… Πηγή

