(Πηγή: www.iefimerida.gr)
Βίντεο-ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό το πρωί της Τρίτης βλέπει το φως της δημοσιότητας, όταν 38χρονος μετά από ένοπλη ληστεία προσπάθησε να ξεφύγει από αστυνομικές δυνάμεις.
Στο βίντεο, που φέρνει στη δημοσιότητα το Mega, φαίνεται ο 38χρονος δράστης να κείτεται στο έδαφος, λίγα δευτερόλεπτα αφότου έχει δεχτεί τα πυρά από τον αστυνομικό.
Στο βίντεο διακρίνεται ο δράστης να κείτεται στο έδαφος, μόλις έχει δεχθεί τους πυροβολισμούς από τους αστυνομικούς.
Ο 38χρονος δράστης άρπαξε περίπου 4.000 ευρώ από τα ταμεία, αλλά κατά τη διαφυγή του ένας υπάλληλος πάτησε το κουμπί συναγερμού.
Αστυνομικός, ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, αντιλήφθηκε το περιστατικό και μαζί με τον διευθυντή… Πηγή

