Νέα Αγχίαλος: Σεισμός 1 Ρίχτερ από την έκρηξη στις αποθήκες πυρομαχικών -Πού εντοπίστηκε το επίκεντρό του

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Μία από τις εκρήξεις στη Νέα Αγχίαλο στις 27 Ιουλίου που σημειώθηκαν λόγω της φωτιάς στην Μαγνησία προκάλεσε σεισμό, όπως ανέφερε το Eθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Ειδικότερα, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, η έκρηξη προκάλεσε σεισμό 1 βαθμού της κλίμακας Ρίχτερ. Όπως προσθέτει η έκρηξη καταγράφτηκε από τους σταθμούς του Ενιαίου Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου και του διεθνούς πειράματος AdriaArray.

«Σχετικά με την έκρηξη που συνέβη στις αποθήκες πυρομαχικών Καραμπά, κοντά στη Νέα Αγχίαλο, στις 27/7 στις 19:17 τοπική ώρα (16:17 UTC). Η έκρηξη καταγράφτηκε σαφώς από τους σεισμολογικούς σταθμούς του Ενιαίου Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου και του διεθνούς πειράματος… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *