(Πηγή: www.iefimerida.gr)
«Αστακός» είναι η Λεωφόρος Αλεξάνδρας ενόψει του αγώνα του Παναθηναικού κόντρα στη Μαρσέιγ, υπό τον φόβο επεισοδίων μετά τα αιματηρά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ βρίσκονται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, ο υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Λάζαρος Μαυρόπουλος, προκειμένου να ενημερωθούν από αξιωματικούς της αστυνομίας.
Σε έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο αρχηγείο, αποφασίστηκε να εφαρμοστούν ιδιαίτερα ενισχυμένα μέτρα, προκειμένου να αποτραπούν τυχόν αντίποινα από πλευράς οπαδών της ΑΕΚ για τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ομάδας, Μιχάλη Κατσουρή, κατά τη διάρκεια της επιδρομής των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μαζί με… Πηγή

