(Πηγή: www.in.gr)
Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη, επίσης, για το γεγονός ότι «προσέφερε πλήρη κάλυψη στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αποφεύγοντας να του αποδώσει την πολιτική ευθύνη που τον βαραίνει»
Τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για την οπαδική βία, σχολίασε δηκτικά το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός, «έπειτα από πολυήμερη σιωπή, συγκάλεσε σύσκεψη με τον πρόεδρο της UEFA και ιδιοκτήτες ΠΑΕ, παριστάνοντας ότι ανέλαβε μόλις χθες τη διακυβέρνηση» του τόπου.
«Επιβεβαίωσε, δυστυχώς, τη συνήθη πρακτική, είτε να ψηφίζονται νόμοι που δεν εφαρμόζονται, είτε να γίνονται εξαγγελίες που είναι αβέβαιο κατά πόσο είναι εφαρμόσιμες, μιας και αρκετά μέτρα που ανακοινώθηκαν σήμερα, προβλέπονταν ήδη στο νομοθετικό… Πηγή

