Το διαφαινόμενο υπερπλεόνασμα ανοίγει την πόρτα σε νέα μέτρα στήριξης -Τον Σεπτέμβριο το Market Pass 2

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

«Ένα βήμα τη φορά». Αυτό είναι το μότο στο ΥΠΕΘΟ, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τη ΔΕΘ, όπου όπως όλα δείχνουν θα γίνουν εξαγγελίες νέων έκτακτων μέτρων στήριξης. 

Στην παρούσα φάση, όλα περιστρέφονται γύρω από το Market Pass 2 και οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, δεν θα ανοίξει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τους νέους δικαιούχους και επανεξέτασης των παλιών. 

Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ανοίξει αμέσως μόλις “κλείσει” το Taxis για τις φετινές δηλώσεις, δηλαδή στις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ παράλληλα θα “τρέξει” η ΑΑΔΕ την επεξεργασία των εισοδημάτων του 2022 για τους… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *