(Πηγή: www.iefimerida.gr)
Κατά την άφιξή του στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Βολόντιμιρ Ζελένσκι έκανε και την πρώτη του ανάρτηση για την παρουσία του στην Αθήνα.
Ο Ουκρανός πρόεδρος σε ένα tweet ανέπτυξε όλες τις συναντήσεις που έχει προγραμματίσει για την σύντομη επίσκεψή του στην Ελλάδα, αναφέροντας πως θα πραγματοποιηθούν «ουσιαστικές διαπραγματεύσεις» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο Ζελένσκι τόνισε πως σκοπός της επίσκεψης και των συζητήσεων, είναι να βρεθεί τρόπος ώστε να προστατευτεί η «ανθρώπινη ζωή και η ελευθερία στο κοινό μας ευρωπαϊκό σπίτι».
«Επόμενη επίσκεψη στην Ελλάδα. Έχουμε ήδη φτάσει. Συνάντηση με την Πρόεδρο Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη και την ελληνική… Πηγή

