(Πηγή: www.in.gr)
Απογειώθηκαν δύο ρωσικά μαχητικά προκειμένου να αναχαιτίσουν δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα προκειμένου να ματαιωθεί η αποστολή αναγνώρισης που εκτελούσαν, σύμφωνα με το υπουργείο Αμυνας της Ρωσίας.
Το υπουργείο Αμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε χθες Τρίτη πως ρωσικά μαχητικά αναχαίτισαν δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV) – ένα αμερικανικής κατασκευής MQ-9 Reaper και ένα τουρκικής κατασκευής Bayraktar TB2 – πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, χωρίς να διευκρινίσει σε ποια χώρα ή σε ποιες χώρες ανήκαν.
«Για να αποτραπεί ενδεχόμενη παραβίαση του εναέριου χώρου της Ρωσίας και να ματαιωθεί η αποστολή αναγνώρισης των UAV, απογειώθηκαν δύο ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη», αναφέρει ανακοίνωση… Πηγή

