(Πηγή: www.enikos.gr)
Η ομελέτα είναι ιδανική για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Ετοιμάζεται εύκολα και γρήγορα και μπορεί να αποτελέσει ένα γεύμα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Είναι η τέλεια λύση όταν δεν έχουμε φροντίσει να μαγειρέψουμε από νωρίς. Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να φτιάξει κανείς ομελέτα, χρησιμοποιώντας άπειρους συνδυασμούς.
Ο Άκης Πετρετζίκης παρουσιάζει 6 γευστικές συνταγές για ομελέτες
Τοποθετούμε ένα τηγάνι με 400 ml ηλιέλαιο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και αφήνουμε να κάψει.
Βάζουμε στο καυτό λάδι 1 κρεμμύδι κομμένο φέτες και τηγανίζουμε 1-2 λεπτά. Αφαιρούμε σε απορροφητικό χαρτί.
Στο ίδιο τηγάνι με το λάδι βάζουμε 300 γρ. πατάτες κομμένες σε λεπτές λωρίδες. Τηγανίζουμε για 10-15… Πηγή

