(Πηγή: www.voria.gr)
Πιο κοντά –όχι μόνο με το καταναλωτικό κοινό – αλλά και μεταξύ τους, ανοίγοντας τον δρόμο σε δημιουργικές συνέργειες, έφερε 25 ντόπιους παραγωγούς το 3ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Χαλκιδικής, Taste Halkidiki Festival, που διοργανώθηκε πριν από μερικές ημέρες στον πεζόδρομο του Πολυγύρου. Η εκδήλωση –αποκορύφωμα της δράσης Taste Halkidiki για την ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου της περιοχής, μια πρωτοβουλία του προέδρου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γιάννη Κουφίδη και του δ.σ. του- σύστησε επιχειρήσεις μεταξύ τους που μπορεί να βρίσκονται δίπλα δίπλα στη Χαλκιδική και να μην γνωρίζει η μία τι κάνει η άλλη. Τοπικοί παραγωγοί ελιάς, ελαιόλαδου, μελιού, ζυμαρικών, κρασιών, μπίρας, αποσταγμάτων,… Πηγή (Πηγή: www.voria.gr)