Σουβλάκι από «χρυσάφι» – Εκτινάχθηκε η τιμή του σε δύο χρόνια

(Πηγή: www.in.gr)

Οι επιχειρηματίες υποστηρίζουν πως η αύξηση στις πρώτες ύλες αναπόφευκτα ανεβάζει και την τελική τιμή.

Απλησίαστο τείνει να γίνει το σουβλάκι και ο γύρος, καθώς η τιμή στο αγαπημένο γρήγορο φαγητό των Ελλήνων αλλά και των τουριστών έχει σχεδόν διπλασιαστεί μέσα σε δύο χρόνια.

Η άλλοτε οικονομική λύση πλέον απαιτεί γερό πορτοφόλι, αφού μπορεί πριν από καιρό με 4 ευρώ να αγόραζε κάποιος δύο τυλιχτά, αυτό όμως αποτελεί παρελθόν. Σήμερα η τιμή για ένα τυλιχτό στις περισσότερες περιπτώσεις ξεκινάει από τα 3 ευρώ, ενώ στο κέντρο της Αθήνας φτάνει να κοστίζει ακόμη και 5,50 ευρώ.

«Στο νησί ήταν περίπου 6,50 ευρώ κι εδώ… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *