Στην εντατική παραμένει ο Τούρκος επιχειρηματίας Σαμπανσί -Είχε έρθει στην Ελλάδα για την επέτειο του γάμου του

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Τούρκου επιχειρηματία, Αλί Σαμπανσί, όπως και της συζύγου του, Βουσλάτ Ντογάν Σαμπανσί, όπως ανακοίνωσε η εταιρία του, μετά το ατύχημα που είχαν στους Λειψούς αργά το απόγευμα της Πέμπτης (24/8).

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Esas Holdings, συμφερόντων του Αλί Σαμπανσί: «Η κατάσταση της υγείας του ζεύγους Sabancı βελτιώνεται και παρακολουθούνται σχολαστικά», μετά την ολοκλήρωση των επεμβάσεων στις οποίες χρειάστηκε να υποβληθούν με επιτυχία.

Όπως αναφέρει η Milliyet, το ζευγάρι παραθέριζε στα ελληνικά νησιά γιορτάζοντας οικογενειακά την επέτειο του γάμου τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Τούρκος επιχειρηματίας αργά το απόγευμα της Πέμπτης (24/8) επιβιβάστηκε σε βοηθητικό… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *