(Πηγή: www.agriniopress.gr)
Ολοκληρώθηκε σήμερα, 29 Αυγούστου 2023, η υποβολή δήλωσης του συνδυασμού «Μπροστά για Όλους» του Νεκτάριου Φαρμάκη στην ηλεκτρονική πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών.
Ο συνδυασμός υποβλήθηκε με το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο των 115 υποψηφίων (ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και 114 υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι ), επισφραγίζοντας με τον τρόπο αυτό τη δυναμική με την οποία οδεύει ο συνδυασμός του νυν – και εκ νέου υποψηφίου – Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας προς τις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου 2023.
Αναλυτικότερα, ο συνδυασμός περιλαμβάνει 33 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, 53 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Π.Ε. Αχαΐας και 28 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στη Π.Ε. Ηλείας.
Το 42% των υποψηφίων… Πηγή

