Έρχεται νέα μείωση ασφαλιστικών εισφορών

(Πηγή: seleo.gr)

Σε νέα μείωση κατά μια ακόμη μονάδα των ασφαλιστικών εισφορών φαίνεται να προχωρά η κυβέρνηση, όπως είχε δεσμευθεί προεκλογικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το οικονομικό επιτελείο εξετάζει εναλλακτικά σενάρια, όπως η μείωση αυτή να γίνει στις εργοδοτικές εισφορές ή να επιμεριστεί μεταξύ εργοδοτών και μισθωτών. Συμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να κάνει τη σχετική εξαγγελία από το βήμα της ΔΕΘ.

Θυμιζουμε οτι οι ασφαλιστικές εισφορές μειώθηκαν κατά 4,4 μονάδες και εκκρεμεί το υπόλοιπο ποσοστό μείωσης. Δηλαδή εκκρεμεί η εφαρμογή της επιπλέον μείωσης κατά 0,6 ποσοστιαίες μονάδες, ως υπόλοιπο από την προηγούμενη κυβερνητική δέσμευση για μείωση των εισφορών κατά πέντε μονάδες… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *