Το ελληνικό καλοκαίρι της Μάργκοτ Ρόμπι -Έσερνε μόνη τις βαλίτσες στα νησιά, σε ποιο εστιατόριο πήγε στην Αθήνα

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Η Μάργκοτ Ρόμπι επέλεξε την Ελλάδα για τις φετινές καλοκαιρινές της διακοπές.

Η 33χρονη ηθοποιός, μετά από μια κουραστική αλλά πολύ επιτυχημένη επαγγελματικά χρονιά, έκανε διακοπές διαρκείας, επιλέγοντας τόσο την ελληνική πρωτεύουσα όσο και κάποια νησιά του Αιγαίου.

Η ταινία «Barbie», στην οποία πρωταγωνιστεί, σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και αποτελεί την απόλυτη εισπρακτική επιτυχία του φετινού καλοκαιριού (μαζί με το «Οπενχάιμερ»).

Η ηθοποιός από την Αυστραλία, εθεάθη πριν λίγες ημέρες στη Φολέγανδρο να απολαμβάνει το φαγητό της σε ελληνική ταβέρνα.

Η ξανθιά σταρ θέλησε να δοκιμάσει τοπικά ελληνικά εδέσματα και βρέθηκε σε γνωστή ψαροταβέρνα του νησιού, η οποία φημίζεται για τα… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *