Κακοκαιρία Daniel: Τρόμος στη Λάρισα – Βροχή τα 112, χωριά «θαμμένα» στη λάσπη, ο Πηνειός καλύπτει την πόλη

(Πηγή: www.in.gr)

Ολοένα και μεγαλώνει η μακάβρια λίστα των νεκρών από το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας «Daniel» στη χώρα, που άφησε βαρύ το αποτύπωμά της σε Θεσσαλία και Μαγνησία.

Οι νεκροί από την κακοκαιρία έφτασαν τους 11, καθώς, όπως έγινε γνωστό, η σορός που ξεβράστηκε στην Εύβοια το απόγευμα του Σαββάτου ανήκει στον 77χρονο αγνοούμενο από την Πάλτση της Μαγνησίας.  Η σύζυγός του αναγνώρισε τη μπλούζα που φορούσε.

Πρόκειται για έναν από τους επτά επισήμως αγνοούμενους –αν και εκφράζονται εύλογοι φόβοι για μεγαλύτερο αριθμό.

Η επόμενη μέρα στη Λάρισα αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel. Χωριά έχουν μετατραπεί σε βάλτοι,… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *