Κυβερνητικές πηγές βάζουν τέλος στις φήμες για ανασχηματισμό -«Θα γίνουν σημαντικές ανακοινώσεις στη ΔΕΘ»

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Τέλος στις φήμες για επικείμενο ανασχηματισμό βάζουν κυβερνητικές πηγές, ξεκαθαρίζοντας πως ο πρωθυπουργός δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Όπως σημειώνουν κυβερνητικά στελέχη, στον κ. Μητσοτάκη έχουν γίνει εισηγήσεις για αλλαγές, ωστόσο ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να μην προχωρήσει σε καμία κίνηση ούτε τώρα, αλλά ούτε και μετά την επιστροφή από τη Νέα Υόρκη και τη συνάντηση με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού παραπέμπουν στην ομιλία του στη ΔΕΘ

Παράλληλα, συνεργάτες του πρωθυπουργού, σχετικά με τα κυοφορούμενα σενάρια περί αντικατάστασης του Βασίλη Κικίλια από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, αναφέρουν πως το θέμα έχει κλείσει και σημειώνουν… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *