(Πηγή: www.newsauto.gr)
Ερασιτέχνες αναβάτες enduro μεταφέρουν είδη πρώτης ανάγκης σε αποκλεισμένα χωριά της Θεσσαλίας και κάποιοι άλλοι ληστεύουν αγωνιστικές MX.
Τις τελευταίες ημέρες είναι εμφανέστατη η αλληλεγγύη που δείχνει ο κόσμος στους πληγέντες της Θεσσαλίας. Απλοί άνθρωποι κάνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους με ότι μέσα διαθέτουν με στόχο να απαλύνουν τον δυσβάσταχτο πόνο τους.
Ανάμεσα σε εκείνους που έχουν ριχτεί στη μάχη της βοήθειας είναι και ερασιτέχνες αναβάτες enduro οι οποίοι προσπαθούν να φτάσουν στα απομακρυσμένα σημεία μεταφέροντας υλικά και βοήθεια στους αποκλεισμένους.
Ήδη έχουν καταγραφεί περιστατικά που ομάδα αναβατών κινήθηκε προς το χωριό Χρυσομηλιά της Καλαμπάκας και την Καλογριανή παραδίδοντας είδη… Πηγή

