(Πηγή: seleo.gr)
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά η ΠΚΜ και η Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους πολίτες στη μεγάλη «πράσινη» γιορτή της ηλεκτροκίνησης, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου του 2023.
Στο «Voltάρω 7», που διοργανώνεται φέτος από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ στην πλατεία Αριστοτέλους, οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν και να γνωρίσουν από κοντά τις δυνατότητες ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ποδηλάτων, scooters και πατινιών. Στο χώρο θα υπάρχουν επίσης ηλεκτροκίνητα οχήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Η φετινή διοργάνωση θα προβάλλει ακόμη καινοτόμες προτάσεις πολυενεργειακής εξοικονόμησης, με πρωτοποριακές προσαρμογές φωτοβολταϊκών συστημάτων, έξυπνες… Πηγή

