(Πηγή: www.zougla.gr)
Χειροπέδες στο διοικητή του αστυνομικού τμήματος της Ίου, Λευτέρη Κατσίβελα, πέρασαν αστυνομικοί της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων. Ο 38χρονος υπαστυνόμος κατηγορείται ότι χρησιμοποιούσε ως ενδιάμεσο έναν ιδιώτη για να εκβιάζει ιδιοκτήτρια καταστήματος στην Ίο ώστε τους καλοκαιρινούς μήνες να μην γίνονται έλεγχοι στην επιχείρηση της. Μάλιστα είχε υπηρετήσει στη Μύκονο και τα Κουφονήσια.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, «ζητούσε -30.000- ευρώ για κάθε τουριστική περίοδο, ώστε να μην βεβαιώνονται παραβάσεις στα καταστήματα τους».
Η καταγγέλλουσα απευθύνθηκε στους Αδιάφθορους της ελληνικής αστυνομίας περιγράφοντας τον εκβιασμό από τον Λευτέρη Κατσίβελα.
Υπό την καθοδήγηση των αστυνομικών του έκλεισε ραντεβού και παρέδωσε στον ιδιώτη – συνεργό του… Πηγή

