Αυτός είναι ο 28χρονος Αλβανός που κρατούσε φυλακισμένη την σύζυγό του στον Βόλο -Το σπίτι του μαρτυρίου

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Κλειδωμένες στο σπίτι ζούσαν η 22χρονη και η τρίχρονη κόρη της στον Βόλο, με το μαρτύριό τους να κρατά εδώ και δύο χρόνια. Θύτης ο 28χρονος σύζυγός της.

Το ζευγάρι με καταγωγή από την Αλβανία ζει στην περιοχή του Βόλου. Σύμφωνα με το τοπικό site gegonota.gr η 22χρονη ήρθε στην Ελλάδα πριν δυο χρόνια και μάλιστα δεν κατάφερε να μάθει ποτέ ελληνικά καθώς ο σύζυγός της δεν της επέτρεπε να έχει σχέσεις με κανέναν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ζούσε τα δύο τελευταία χρόνια κλειδωμένη στο σπίτι, έβγαινε μόνο συνοδεία του συζύγου της και όπως η ίδια κατήγγειλε υπήρξε και διάστημα πέντε ολόκληρων… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *