Καίτη Γαρμπή: «Δεν μπορούσα έξι μέρες μετά την κηδεία να τραγουδάω τσιφτετέλια» – Ναταλία Γερμανού: «Ήταν δολοφονία»

(Πηγή: www.zappit.gr)

Home / Ψυχαγωγία / Καίτη Γαρμπή: «Δεν μπορούσα έξι μέρες μετά την κηδεία να τραγουδάω τσιφτετέλια» – Ναταλία Γερμανού: «Ήταν δολοφονία»
Καίτη Γαρμπή: «Δεν μπορούσα έξι μέρες μετά την κηδεία να τραγουδάω τσιφτετέλια» – Ναταλία Γερμανού: «Ήταν δολοφονία»
Σάββατο, 23.9.2023, 16:19
Zappit@ZAPPIT_

“Κρίμα για κάποιες φωνούλες που ακούστηκαν μετά ότι μάλλον δεν θα ήταν sold out. Αντισυναδελφικό και θλιβερό”, σχολιάζει η παρουσιάστρια του Alpha.

Στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται» κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου 23/9 η Καίτη Γαρμπή. Η σπουδαία ερμηνεύτρια έκανε ποδαρικό στην πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού και μεταξύ άλλων η συζήτηση ανάμεσα στις δύο γυναίκες εστίασε και στη… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *