ΠAME: Εργαζόμενοι απολύθηκαν επειδή αρνήθηκαν να δουλέψουν 12ωρο

(Πηγή: www.news247.gr)

Δύο περιστατικά με εργοδότες που απέλυσαν εργαζόμενους επειδή αρνήθηκαν να δουλέψουν 12ωρο, έφερε στο φως της δημοσιότητας το ΠΑΜΕ, ζητώντας παράλληλα την ανάκληση των απολύσεων αυτών.

Περιστατικά απόλυσης εργαζομένων που απολύθηκαν επειδή αρνήθηκαν να δουλέψουν πέραν του 8ώρου τους καταγγέλλει το ΠΑΜΕ, αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε προ ημερών.

Πρόκειται για δύο εργαζόμενους στην “Αθηναϊκή Ζυθοποιία”, που όπως καταγγέλλει το ΠΑΜΕ, “αρνήθηκαν τα εξαντλητικά ωράρια”.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του: “Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι του νόμου που πρόσφατα ψηφίστηκε στη Βουλή και ήρθαν οι δύο πρώτες απολύσεις εργαζομένων γιατί αρνήθηκαν να δουλέψουν 12ωρα, γιατί αρνήθηκαν τα εξαντλητικά ωράρια, γιατί διεκδίκησαν να… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *