(Πηγή: www.cnn.gr)
Οι ήδη υψηλές τιμές των τροφίμων αλλά και το γεγονός ότι για μία σειρά από βασικές πρώτες ύλες επικρατεί προβληματισμός σχετικά με την πορεία τους το επόμενο διάστημα, εντείνουν την ανησυχία για περαιτέρω αύξηση του κόστους παραγωγής στις επιχειρήσεις εστίασης και τροφίμων.
Ελαιόλαδο, σιτηρά και γαλακτοκομικά αποτελούν κατηγορίες τροφίμων οι οποίες τον τελευταίο 1,5 χρόνο βρίσκονται μεταξύ των «πρωταθλητών» των ανατιμήσεων αυξάνοντας το κόστος όχι μόνο για τους καταναλωτές και τις καθημερινές τους ανάγκες αλλά και για τις επιχειρήσεις που τις χρησιμοποιούν ως βασικές πρώτες ύλες.
Την ίδια στιγμή, τόσο η πορεία των διεθνών τιμών όσο και εξελίξεις που σχετίζονται με την… Πηγή

