(Πηγή: seleo.gr)
Αμείωτο παραμένει το επενδυτικό ενδιαφέρον για την κτηματαγορά της Θεσσαλονίκης. Οικιστικά, εμπορικά ακίνητα και γραφειακοί χώροι είναι στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων. Εκτός από Έλληνες στη λίστα των επενδυτών περιλαμβάνονται Βαλκάνιοι, Ισραηλινοί, Ευρωπαίοι, αλλά κι αγοραστές από άλλες χώρες.
Οι αναπτυξιακές προοπτικές της πόλης, σε συνδυασμό με την έλευση πασίγνωστων πολυεθνικών, φαίνεται πως έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάδειξή της ως επενδυτικού προορισμού.
Δυναμική παρουσία στις συναλλαγές έχουν οι Έλληνες αγοραστές, όμως διαρκώς αυξανόμενο είναι το αποτύπωμα και των αλλοδαπών.
Ως προς τα ύψη των επενδύσεων, αυτά κυμαίνονται σε τρία επίπεδα, έως 500.000 ευρώ, από 500.000 έως 1 εκατ. ευρώ και από 1… Πηγή

