(Πηγή: www.in.gr)
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ και την κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας.
Σύμφωνα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, ο Έλληνας πρωθυπουργός υπογράμμισε την ανάγκη να αποφευχθεί μια ανθρωπιστική κρίση και να μην απειληθεί η περιφερειακή σταθερότητα.
«Ο πρόεδρός μας κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη» αναφέρει η ενημέρωση της τουρκικής προεδρίας, σημειώνοντας ότι κατά τη συζήτηση των δύο ηγετών… Πηγή

