(Πηγή: www.cnn.gr)
Παύθηκε απο τα καθήκοντά του ο Διοικητής και η Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου «Βενιζέλειο- Πανάνειο» (ΓΝΒΠ), με απόφαση του υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Σημειώνεται ότι χθες Δευτέρα 16/10 ο υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το «Βενιζέλειο- Πανάνειο» και ανακοίνωσε δέσμη εκτάκτων μέτρων για την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας των χειρουργείων.
Ανακοίνωσε ως πρώτο μέτρο την άμεση ενίσχυση του αναισθησιολογικού τμήματος του Νοσοκομείου με έκτακτες προσλήψεις ιατρικού προσωπικού, ώστε να καλυφθούν άμεσα τα κενά που υπάρχουν, να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και να εκτελούνται χωρίς καθυστέρηση τα χειρουργεία που πρέπει να γίνουν στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο. Ειδικότερα, ιδιώτες αναισθησιολόγοι θα ενταχθούν στο δυναμικό του Νοσοκομείου, για… Πηγή

