(Πηγή: www.newsauto.gr)
Προβληματισμό έχουν προκαλέσει ελαττωματικά ηλεκτρικά πατίνια των οποίων οι μπαταρίες εκρήγνυται βάζοντας σε κίνδυνο όσους χρησιμοποιούν μέσα μαζικής μεταφοράς.
Ανησυχία προκλήθηκε στη Μαδρίτη την Τρίτη λόγω φημών για μια έκρηξη στο υπόγειο της πόλης. Ωστόσο, σύντομα διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη στον σταθμό La Elipa οφειλόταν σε ελαττωματικό ηλεκτρικό πατίνι.
Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν ότι το βαγόνι, στο οποίο εξερράγη η μπαταρία του πατινιού, καταστράφηκε πλήρως.
Το εσωτερικό του βαγονιού φαίνεται να έχει καεί ενώ τα περισσότερα τζάμια του έχουν σπάσει. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.
Η έκρηξη του πατινιού μέσα σε ένα από τα βαγόνια του Μετρό ανάγκασε την υπηρεσία να διακοπεί για τρεις ώρες… Πηγή

