(Πηγή: www.in.gr)
Έχοντας αποφασίσει οι Ισραηλινοί πολιτικοί να εισέλθει ο στρατός τους στη Γάζα και με τις εξελίξεις να τρέχουν, υπάρχουν έντονοι φόβοι ότι θα εμπλακούν και άλλες δυνάμεις στον πόλεμο.
Ο σημαντικότερος ίσως σύμμαχος των Παλαιστινίων και της Χαμάς, το Ιράν, είναι ένα από τους βασικούς πρωταγωνιστές, στην αραβοϊσραηλινή διένεξη.
Μιλώντας στην ισραηλινή εφημερίδα Israel Hayom, ο πρώην διευθυντής της γνωστής υπηρεσίας πληροφοριών του Ισραήλ Μοσάντ, Γιόσι Κοέν είναι πεπεισμένος ότι η Τεχεράνη είναι ήδη παρούσα σε όλη τη σύγκρουση.
«Εμπλέκεται πολύ [ακόμα] στις λεπτομέρειες» λέει ο Κοέν. «Το βλέπουμε αυτό σε πολλά μέτωπα μάχης: τη συγκέντρωση δυνάμεων στην οποία έχουν πρωτοστατήσει στη Γάζα, τις… Πηγή

