Ποιες εταιρείες «τρέμουν» τον πόλεμο στη Μ. Ανατολή – Ποιες «τρίβουν τα χέρια τους»

(Πηγή: www.in.gr)

Τα πρώτα σύννεφα στις οικονομικές του προοπτικές βλέπουν ήδη οι εταιρείες που είτε διατηρούν καταστήματα στην εμπόλεμη περιοχή στη Μέση Ανατολή είτε έχουν εμπορικές συναλλαγές.

Ο πόλεμος Ισραήλ – Χαμάς –με τα αθώα θύματα αναμφίβολα πριν από οτιδήποτε άλλο- βαραίνει όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες: από τη διαφήμιση μέχρι τον τουρισμό και τις αλυσίδες εφοδιασμού.

Αυτές οι πρώτες παραδοχές καταγράφονται στη σκιά της παγκόσμιας ανησυχίας για επέκταση της σύγκρουσης, ενώ απορρίπτονται οι εκκλήσεις για κατάπαυση του πυρός.

Η United Airlines ανακοίνωσε ότι η απόδοση του τέταρτου τριμήνου μπορεί να κυμαίνεται ανάλογα με τη διάρκεια της αναστολής πτήσεων στο Τελ Αβίβ. Το ενημερωμένο εύρος της… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *