Μητσοτάκης στον Economist: Ο Ερντογάν είναι στη λάθος πλευρά της Ιστορίας, αρνείται να καταδικάσει τη Χαμάς

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Συζήτηση με τον Φράνσις Φουκουγιάμα, στο πλαίσιο του 27ου ετήσιου συνεδρίου «Economist Government Roundtable», στο Athenaeum Intercontinental, είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι από την αρχή η Ελλάδα είχε ξεκάθαρη θέση αναγνωρίζοντας το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα σύμφωνα με το Διεθνές και το Ανθρωπιστικό Δίκαιο, τονίζοντας την ανάγκη παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας και καταδικάζοντας τη δράση της Χαμάς.

Μητσοτάκης: Τρομοκρατική οργάνωση η Χαμάς, δεν εκπροσωπεί τον παλαιστινιακό λαό

«Η Χαμάς είναι τρομοκρατική οργάνωση. Δεν εκπροσωπεί τον παλαιστινιακό λαό» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνάντησή του με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου στο Ισραήλ.

Ο πρωθυπουργός, μιλώντας για τον ρόλο της… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *