Γ. Παπαδόπουλος στον ΑΝΤ1 για τον σεισμό στην Εύβοια: «Θα πρέπει να ελεγχθούν τα κτίρια με ρηγματώσεις πριν επιστρέψουν οι κάτοικοι»

(Πηγή: www.enikos.gr)

Γ. Παπαδόπουλος στον ΑΝΤ1 για τον σεισμό στην Εύβοια: «Θα πρέπει να ελεγχθούν τα κτίρια με ρηγματώσεις πριν επιστρέψουν οι κάτοικοι»

Για τον σεισμό στην Εύβοια μίλησε στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο πανεπιστημιακός καθηγητής σεισμολογίας και μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, Γεράσιμος Παπαδόπουλος.

Ο καθηγητής μίλησε για την ισχυρή σεισμική δόνηση έντασης 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, η οποία σημειώθηκε στις 08.26 το πρωί της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου, με επίκεντρο τη χερσαία περιοχή 6 χλμ. Βορειοανατολικά του χωριού Προκόπι Ευβοίας.

Ο κ. Παπαδόπουλος επιφυλάχθηκε σχετικά με το αν η συγκεκριμένη δόνηση ήταν κύριος ή… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *