Πώς έγινε η τραγωδία με την πτώση αεροσκάφους και τους δύο νεκρούς στην Κρήτη -«Ήταν δεμένοι στα καθίσματα»

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η πτήση ενός μονοκινητήριου υπερελαφρού αεροσκάφους, καθώς έπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Μάλεμε, στην Κρήτη, με συνέπεια να σκοτωθούν οι δύο επιβαίνοντες.

Το αεροσκάφος εντοπίστηκε βυθισμένο περίπου μισό ναυτικό μίλι μακριά από παραλία στα όρια Μάλεμε και Ταυρωνίτη, από ιδιωτικό σκάφος που μετείχε στις έρευνες και στο οποίο επέβαινε στέλεχος του Λιμενικού Σώματος-Ελληνική Ακτοφυλακή.

Στο σημείο έσπευσαν ναυαγοσώστες που ενημερώθηκαν από τον δήμαρχο Πλατανιά, Γιάννη Μαλανδράκη. Επίσης, επιχείρησαν ένα σκάφος του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, δύο παραπλέοντα κρουαζιερόπλοια και ένα αλιευτικό σκάφος.

Οι διασώστες που προσέγγισαν το μικρό αεροπλάνο, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να προσφέρουν βοήθεια. Οι δύο επιβαίνοντες… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *