Ένας γλυκός… βατήρας πισίνας κέρδισε το Grand Prix Ζαχαροπλαστικής του Παρισιού

(Πηγή: www.cnn.gr)

Το «πειραγμένο» κέικ Όπερα με το όνομα «Όπερα κατάδυσης» αναδείχθηκε το καλύτερο γλυκό του Παρισιού για το 2023 CNN

Σε μια αίθουσα με θέα στον Σηκουάνα, που γέμισε με τη μυρωδιά του ζεστού βουτύρου και του ψημένου αλευριού, ένα κέικ Όπερα σε σχήμα βατήρα κατάδυσης (μαζί με μία στρώση μπλε πισίνας) κέρδισε την Τρίτη (21/11) τον τίτλο του καλύτερου γλυκού του Παρισιού.
 

Μια επταμελής επιτροπή κριτών με επικεφαλής τον θρυλικό Γάλλο σεφ ζαχαροπλαστικής Pierre Hermé έδωσε το πρώτο βραβείο στο φετινό Grand Prix Ζαχαροπλαστικής του Παρισιού στο γλυκό «Όπερα κατάδυσης» του βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ ζαχαροπλαστικής Raamin Samiyi, ιδιοκτήτη του Momzi όπου… Πηγή (Πηγή: www.cnn.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.