Τι αποκαλύπτει η δικογραφία για τον θάνατο της 16χρονης από υπερβολική χρήση ναρκωτικών – Οι καταθέσεις και τα σβησμένα προφίλ στο Instagram

(Πηγή: seleo.gr)

Σοκαριστικά τουλάχιστον είναι τα συμπεράσματα από το προανακριτικό υλικό που συγκέντρωσαν οι αστυνομικές Αρχές στην υπόθεση του θανάτου της 16χρονης στον Βύρωνα από υπερβολική χρήση ναρκωτικών ουσιών. Από τις καταθέσεις των μαρτύρων και από τα υπόλοιπα ντοκουμέντα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και φέρνει στο φως το ΘΕΜΑ, διαπιστώνεται πως το ανήλικο κορίτσι είχε γίνει υποχείριο μιας ομάδας ατόμων που διακινούσαν σκληρά ναρκωτικά σε σχολεία, πλατείες κι όπου αλλού σύχναζαν συνομήλικοί της.

Εκμεταλλεύονταν τον ευάλωτο ψυχικό τους κόσμο, τις πιθανές δυσκολίες που αντιμετώπιζαν στο σπίτι τους, την ανάγκη να καλύψουν τα κενά τους και τους οδηγούσαν σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή, στο δρόμο των… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.