3ο Συμπόσιο Ιχθυοκαλλιέργειας: «Τάσεις κατανάλωσης και ανταγωνισμός»

(Πηγή: www.enikos.gr)

3ο Συμπόσιο Ιχθυοκαλλιέργειας: «Τάσεις κατανάλωσης και ανταγωνισμός»

Το δεύτερο πάνελ στο Συμπόσιο «Μετασχηματισμός και ανθεκτικότητα της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας προς μια κοινωνικά αποδεκτή και περιβαλλοντικά βιώσιμη ανάπτυξη», που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Πανεπιστημίου Πατρών είχε τίτλο «Τάσεις κατανάλωσης και ανταγωνισμός».

Του Δημήτρη Χριστούλια

Την εισήγηση στο δεύτερο πάνελ έκανε η Ευρωβουλευτής ΕΛΚ, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων επισήμανε ότι «η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια παρά τη μεγάλη κρίση που βίωσε την περασμένη δεκαετία και τις πρωτοφανείς εξωγενείς προκλήσεις που βιώνει σήμερα, παραμένει ένας από τους πιο δυναμικούς εξαγωγικούς κλάδους… Πηγή (Πηγή: www.enikos.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.