(Πηγή: www.tanea.gr)
Είναι γνωστό ότι η υψηλή χοληστερίνη θεωρείται σημαντικός παράγοντας κινδύνου για καρδιακές παθήσεις. Η ύπαρξη περίσσειας LDL, συχνά γνωστής ως «κακής» χοληστερόλης, στην κυκλοφορία του αίματος μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καρδιακής νόσου συμβάλλοντας στην αθηροσκλήρωση ή στο σχηματισμό πλάκας στις αρτηρίες.
Για να μειώσετε τον κίνδυνο καρδιακής νόσου, είναι απαραίτητο να την επαναφέρετε και φυσικά να την διατηρήσετε σε υγιή επίπεδα. Ευτυχώς, διατροφικές αλλαγές όπως η η αύξηση της πρόσληψης φρούτων, λαχανικών, ξηρών καρπών και οσπρίων, μπορούν να σας βοηθήσουν να τα καταφέρετε.
Μερικές από τις καλύτερες τροφές που μπορείτε να επιλέξετε, περιλαμβάνουν:
Μελέτες δείχνουν ότι η τακτική κατανάλωση βρώμης μπορεί να… Πηγή

