(Πηγή: www.enikos.gr)
Η τιμή για το χοιρινό κυμαίνεται από 4 έως 6 ευρώ, το αρνί γάλακτος κοστίζει 9-10 ευρώ το κιλό και η τιμή στο μοσχάρι σε κομμάτια με κόκκαλο ξεκινά από τα 6,5 ευρώ και φτάνει έως 10 ευρώ το πιο ακριβό, χωρίς κόκκαλα. Ίσως το χοιρινό να είναι και 5% φθηνότερο σε σχέση με πέρυσι. Τα Χριστούγεννα δεν είναι μία γιορτή όπως το Πάσχα, που όλοι αγοράζουν αρνί ή κατσίκι, οπότε ο κόσμος μέχρι στιγμής προτιμά όλα τα είδη των κρεάτων
Ακριβότερο και φτωχότερο φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι – «Φουσκωμένες» οι τιμές σε μελομακάρονα και κουραμπιέδες
«Χρυσή σφραγίδα» στο φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι… Πηγή

