Το νέο τεύχος του Olive που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή στις 17 Δεκεμβρίου μαζί με το Πρώτο Θέμα, είναι αφιερωμένο στα ξεχωριστά Ρεβεγιόν της Ελλάδας!

(Πηγή: www.protothema.gr)

Στο νέο τεύχος του Olive:
Ένα τεύχος αφιερωμένο στα πιο γιορτινά γεύματα της χρονιάς, στα ξεχωριστά εδέσματα που φιλοξενούνται σε τραπέζια και μπουφέδες, στα σπίτια όλων μας.
Οι σεφ του Olive μοιράζονται μαζί μας 80 εξαιρετικά εορταστικές συνταγές που θα δώσουν λάμψη αστέρων στα καλέσματα με φίλους και οικογένεια!
Ξεφυλλίστε τις σελίδες του ανανεωμένου Olive και απολαύστε:
Food talks
Τα ρεβεγιόν στην Ελλάδα
Από τις μεγάλες σάλες των ξενοδοχείων στα νυχτερινά κέντρα, από
Κλείσιμο
εκεί στα μπουζούκια και στη συνέχεια στα κλαμπ, η Πρωτοχρονιά
πάντα γιορτάζεται με φαγητό και γλέντι μέχρι πρωίας.
10 + 1 μυστικά για να στήσετε το… Πηγή (Πηγή: www.protothema.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.