(Πηγή: www.protothema.gr)
Στο νέο τεύχος του Olive:
Ένα τεύχος αφιερωμένο στα πιο γιορτινά γεύματα της χρονιάς, στα ξεχωριστά εδέσματα που φιλοξενούνται σε τραπέζια και μπουφέδες, στα σπίτια όλων μας.
Οι σεφ του Olive μοιράζονται μαζί μας 80 εξαιρετικά εορταστικές συνταγές που θα δώσουν λάμψη αστέρων στα καλέσματα με φίλους και οικογένεια!
Ξεφυλλίστε τις σελίδες του ανανεωμένου Olive και απολαύστε:
Food talks
Τα ρεβεγιόν στην Ελλάδα
Από τις μεγάλες σάλες των ξενοδοχείων στα νυχτερινά κέντρα, από
Κλείσιμο
εκεί στα μπουζούκια και στη συνέχεια στα κλαμπ, η Πρωτοχρονιά
πάντα γιορτάζεται με φαγητό και γλέντι μέχρι πρωίας.
10 + 1 μυστικά για να στήσετε το… Πηγή (Πηγή: www.protothema.gr)