Γιώργος Λιάγκας για Μπάρκα & Τσαγκρίδη: “Είναι ένα θέμα δύο ανθρώπων, ο άλλος άνθρωπος δεν υπάρχει στη ζωή των δύο ανθρώπων”

(Πηγή: www.fthis.gr)

Ζευγάρι φαίνεται πως είναι η Δανάη Μπάρκα και ο πρώην σύντροφος της, Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππος Τσαγκρίδης. Οι δυο τους το Σάββατο που μας πέρασαν διασκέδασαν σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και θαμώνες τους απαθανάτισαν να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά.  

Το θέμα σχολιάστηκε στο «Πρωινό» με την ομάδα της εκπομπής να σχολιάζει το νέο ειδύλλιο στη σόουμπιζ.

«Η κυρία Καινούργιου τούς σύστησε; Δεν το ήξερα» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας ακούγοντας την Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τη Δανάη Μπάρκα περνάει μία κρίση από τότε που η Δανάη είχε πιει από την κούπα με το σήμα της εκπομπής της Φαίης… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *