Το δικό της φόρο τιμής στην μνήμη του “Παναγιώτη” απέδωσε όλη η σχολική κοινότητα του 1ου γυμνασίου Ελευθερίου-Κορδελιού

Σήμερα 28 Φεβρουαρίου και ενώ συμπληρώνεται ένας χρόνος από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, η σχολική κοινότητα του 1ου γυμνασίου Ελευθερίου -Κορδελιού, απέδωσε το δικό της φόρο τιμής στην μνήμη του Παναγιώτη, μαθητή του σχολείου αλλά και στη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας.

Δείτε όλη την ανάρτηση του Συλλόγου γονέων και Κηδεμόνων στο FB:

Ένας χρόνος πέρασε από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη. Ένας χρόνος που χάθηκαν τόσο πρόωρα και τόσο άδικα 57 ανθρώπινες ψυχές.
Ένας χρόνος χωρίς τον μαθητή μας, Παναγιώτη!
Σήμερα, λοιπόν, σύσσωμη όλη η σχολική κοινότητα του 1ου γυμνασίου
Ελευθερίου-Κορδελιού μαθητές, καθηγητές και Σύλλογος γονέων στάθηκε δίπλα στους συγγενής του αδικοχαμένου μαθητή μας και πατέρα του και απέδωσε το δικό της φόρο τιμής στην μνήμη του, αλλά και στη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας.
Στην αυλή του σχολείου με τις τσάντες τους οι μαθητές σχημάτισαν το όνομα του Παναγιώτη και ένα ηχηρό
<<Δεν Ξεχνώ>>, γιατί κανείς μας δεν θα ξεχάσει, κανείς μας δεν μπορεί να ξεχάσει!
<<Ζητάμε να αποδοθεί δικαιοσύνη>> φώναξαν οι συμμαθητές του Παναγιώτη και όλοι μαζί κρατήσαμε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, αλλά και στη μνήμη όλων των θυμάτων. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.