(Πηγή: www.enikos.gr)
Δημήτρης Κόκοτας: Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο τραγουδιστής – Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του
Έμφραγμα υπέστη ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας και νοσηλεύεται στην εντατική στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Κόκοτας διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική.
Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια των προβών του με την Τραϊάνα Ανανία για το J2US και το επερχόμενο νέο live του Σάββατου, ο γνωστός τραγουδιστής σταμάτησε την πρόβα του, καθώς όπως ήδη αναφέραμε παραπονέθηκε ότι δεν αισθάνεται καλά.
Ο Δημήτρης Κόκοτας, ο γιος του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα, κληρονόμησε από τον πατέρα του -εκτός από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά-… Πηγή

