(Πηγή: www.tanea.gr)
Την ώρα που κτηνοτρόφοι κάνουν λόγο για ελλείψεις αμνοεριφίων στην ελληνική αγορά το φετινό Πάσχα, λόγω και των αυξημένων εξαγωγών σε ποσοστό άνω του 20% σε Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και Πορτογαλία, έρχονται στο φως της δημοσιότητας καταγγελίες για ελληνοποιήσεις κρεάτων.
«Έρχεται το αρνάκι στο σφαγείο. Μπαίνει για 15 ημέρες στο παχυντήριο και ύστερα αυτό σφάζεται ως ελληνικό», κατήγγειλαν κτηνοτρόφοι στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. «Τα εισαγόμενα τα καταλαβαίνεις από τη γεύση και την τιμή. Αν είναι ελληνικό έχει μπλε σφραγίδα. Αν όχι, τότε έχει την κόκκινη», ανέφεραν.
Σε ό,τι αφορά το κόστος, όπως έχει γράψει το in, αν οι τιμές παραγωγού μείνουν στα ίδια επίπεδα, δηλαδή γύρω… Πηγή (Πηγή: www.tanea.gr)