Βαλτιμόρη: Τεράστια επιχείρηση για τα συντρίμμια της γέφυρας -«Ένα παιχνίδι Jenga που δεν πρέπει να χάσουμε»

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Η συνταγματάρχης του Στρατού των ΗΠΑ, Εστέ Πιντσάσιν, κοιτάζει τους χιλιάδες τόνους σπασμένου χάλυβα και σκυροδέματος που ξεχωρίζουν από τα νερά του ποταμού Patapsco στη Βαλτιμόρη, και δίνει την αξιολόγησή της: ένα «ένα ανελέητο κατεστραμμένο χάος».

«Αυτό είναι ο τρόπος να περιγράψεις αυτό» λέει η εμπειρογνώμονας από το κατάστρωμα ενός πλοίου διάσωσης που λειτουργεί από τον Στρατό, το Reynolds, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC. «Είναι δύσκολο να περιγράψεις το ατσάλι που λυγίζει, κάμπτεται και συνθλίβεται με τόση δύναμη» λέει.

Το χάος αυτό, που η Πιντσάσιν έχει αναλάβει να το καθαρίσει, είναι τα κομμένα απομεινάρια της γέφυρας Francis Scott Key της Βαλτιμόρης, που… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *