Σίδνεϊ: «Φαίνεται πως είχε στόχο γυναίκες», λέει η αστυνομία για τον δράστη της σφαγής στο εμπορικό κέντρο

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Η αστυνομία της Αυστραλίας ανακοίνωσε σήμερα ότι ερευνά τα κίνητρα του άνδρα ο οποίος το Σάββατο μαχαίρωσε θανάσιμα έξι ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 12 σε εμπορικό κέντρο σε προάστιο του Σίδνεϊ, επισημαίνοντας ότι φαίνεται πως είχε κυρίως στόχο γυναίκες.

Πέντε από τα έξι θύματα του Τζόελ Κάουστι, ενός 40χρονου άνδρα που έπασχε από προβλήματα ψυχικής υγείας, είναι γυναίκες όπως και οι περισσότεροι από τους 12 ανθρώπους που τραυμάτισε.

«Μου είναι ξεκάθαρο και είναι ξεκάθαρο στους ερευνητές ότι αυτό αποτελεί ένα σημείο ενδιαφέροντος: ο δράστης επικεντρώθηκε στις γυναίκες και απέφυγε τους άνδρες», δήλωσε η Κάρεν Γουέμπ επιθεωρήτρια της αστυνομίας της Νέας Νότιας Ουαλίας… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *