Μια βραδιά ομορφιάς και φιλανθρωπίας γεμάτη αναμνήσεις από τους φίλους του Αείμνηστου Κυριάκου Κερανόπουλου

Με μεγάλη επιτυχία και απόλυτο σεβασμό στην Μνήμη του Αείμνηστου Κυριάκου Κερανόπουλου, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο το φιλανθρωπικό Fashion Show στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” στο Κορδελιό, από το La stella Boutiqe και το news.makedonias.gr, υπό την αιγίδα του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Εθελοντισμού.

Συνεργάτες και φίλοι του Αείμνηστου έδωσαν το παρόν και με τις ομιλίες τους πλημμύρισαν την αίθουσα του θεάτρου με τις προσωπικές τους αναμνήσεις με τον Κυριάκο Κερανόπουλο.

Συγκινητική ήταν η στιγμή όπου η διοργανώτρια της βραδιάς κα Στέλλα Λάσκαρη και επιστήθια φίλη επί σειρά ετών του Κυριάκου Κερανόπουλου, μαζί με τον αδελφικό του φίλο κ. Σάκη Καλτσίδη, παρέδωσαν στα αδέρφια του Αείμνηστου, κα. Ντίνα Κερανοπούλου και κ. Γιώργο Κερανόπολου την τιμητική πλακέτα εις Μνήμη του, για την προσφορά του στο χώρο άλλα και για το φιλανθρωπικό του έργο.

Την φιλανθρωπική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο κ. Διαμαντής Γκολιδάκης Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με την ΝΔ, ο κ. Στράτος Σιμόπουλος Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με την ΝΔ, ο κ. Λευτέρης Αλεξανδρίδης Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Τζιτζικώστα ο  κ. Στάθης Αβραμίδης Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος , ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Χρήστος Μήττας , ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης, ο κ. Παναγιώτης Καμπαρούδης Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Εθελοντισμού του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, ο κ. Νίκος Κουγιουμτζής Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και τοπικής Ανάπτυξης του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, η κα Έφη Καπνοπούλου Πρόεδρος της κοινότητας Κορδελιού, ο κ. Παναγιώτης Χερκελετζής Πρόεδρος της κοινότητας Ευόσμου, ο κ. Σάββας Ξενιτόπουλος Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας και Πρόεδρος δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής, ο κ. Χρήστος Παπασωτηρίου  Μέλος  του ΔΣ του Κέντρου Πολιτισμού της  Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Κύρος Λαζαρίδης  Πρόεδρος του Ελληνοπολωνικού επιμελητηρίου, o Γεώργιος Κομνηνός Τομεάρχης Πολιτισμού και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση , συνεργάτες, φίλοι και συγγενείς, του Αείμνηστου Κυριάκου Κερανόπουλου .

Την βραδιά της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε συλλογή δώρων και λαμπάδων, για τα παιδιά που νοσούν από Νεοπλασματικές Ασθένειες και θα παραδοθούν λίγες ημέρες πριν το Πάσχα, από την ομάδα του #Παμε_για_το_Επόμενο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.