Οι Γαμπροί της Ευτυχίας στο Θέατρο Αθήναιον – Θεατρική παράσταση για Φιλανθρωπικό σκοπό

Οι Γαμπροί της Ευτυχίας, η γνωστή κωμωδία των Τσιφόρου-Βασιλειάδη, μετακομίζει από τα δυτικά και για μια μόνο παράσταση στο κινηματοθέατρο Αθήναιον για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στις 20 Απριλίου ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00 με την Θεατρική παράσταση, “Οι Γαμπροί της Ευτυχίας”, ολοκληρώνεται η “Δράση Αγάπης” για το Βρεφοκομείο “Άγιος Στυλιανός” Θεσσαλονίκης.

Το τμήμα ενηλίκων της θεατρική ομάδας “Γεια Χαρά” του Συλλόγου Παρανεστιωτών Θεσσαλονίκης, ο Σύλλογος “Κρητών Βρακοφόρων Μακεδονίας” και όλοι οι φορείς που συνδιοργάνωσαν την ‘Εκστρατεία Αγάπης”, για την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης του Βρεφοκομείου “Άγιος Στυλιανός”, σας προσκαλούν το Σάββατο και ώρα 18:00 στο Θέατρο Αθήναιον, Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 35, στην ξεκαρδιστική κωμωδία “Οι Γαμπροί της Ευτυχίας” σε Διασκευή-Σκηνοθεσία Αναστασίας Θυμιοπούλου.

Παίζουν με την σειρά που εμφανίζονται:

Κώστας Βουτσάς, Κατερίνα Μότσικα, Δέσποινα Μανώλη, Αναστασία Θυμιοπούλου, Ειρήνη Κοκκινοπούλου, Γιώργος Γεωργιάδης, Θωμάς Δαβάκης, Στέργιος Παπαδόπουλος.

Χοροδιδάσκαλος ο Παναγιώτης Βαρότσης

Τιμή Εισιτηρίου: 5€

Εδώ μπορείτε να δείτε “Εκστρατεία Αγάπης” τα σημεία συλλογής καθώς και τα είδη πρώτης ανάγκης που θα συλλέγονται μέχρι και την Παρασκευή 19 Απριλίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.