(Πηγή: www.enikos.gr)
Συνταγή για παραδοσιακό κοκορέτσι: Βήμα – βήμα όλη η διαδικασία
Προετοιμασία εντοσθίων: Καθαρίστε καλά τη συκωταριά, το πνευμόνι και την καρδιά από τα λίπη. Κόψτε τα σε μικρά κομμάτια, περίπου 2-3 εκ.
Το κοκορέτσι αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα πασχαλινά εδέσματα, γεμάτο με πλούσιες γεύσεις και αρώματα. Η παρασκευή του μπορεί να φαντάζει περίπλοκη, όμως με τα κατάλληλα βήματα και μερικά μυστικά, μπορείτε να φτιάξετε ένα λαχταριστό κοκορέτσι στο σπίτι σας.
Υλικά:
Μαρινάδα: Σε ένα μπολ, βάλτε τα κομμένα εντόσθια, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον άνηθο, τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και το ελαιόλαδο. Ανακατέψτε καλά και αφήστε τα να μαριναριστούν για τουλάχιστον 2… Πηγή

