Συνταγή για παραδοσιακό κοκορέτσι: Βήμα – βήμα όλη η διαδικασία

(Πηγή: www.enikos.gr)

Συνταγή για παραδοσιακό κοκορέτσι: Βήμα – βήμα όλη η διαδικασία

Προετοιμασία εντοσθίων: Καθαρίστε καλά τη συκωταριά, το πνευμόνι και την καρδιά από τα λίπη. Κόψτε τα σε μικρά κομμάτια, περίπου 2-3 εκ.

Το κοκορέτσι αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα πασχαλινά εδέσματα, γεμάτο με πλούσιες γεύσεις και αρώματα. Η παρασκευή του μπορεί να φαντάζει περίπλοκη, όμως με τα κατάλληλα βήματα και μερικά μυστικά, μπορείτε να φτιάξετε ένα λαχταριστό κοκορέτσι στο σπίτι σας.

Υλικά:

Μαρινάδα: Σε ένα μπολ, βάλτε τα κομμένα εντόσθια, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον άνηθο, τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και το ελαιόλαδο. Ανακατέψτε καλά και αφήστε τα να μαριναριστούν για τουλάχιστον 2… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *