(Πηγή: www.zougla.gr)
Σε «κόκκινο» συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές για τις επόμενες επτά ημέρες, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις των ειδικών αναμένεται πως θα υπάρξει μεγάλη συγκέντρωση αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα.
Εφόσον τα προγνωστικά επιβεβαιωθούν, η συγκέντρωση αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαίτερα υψηλή και τα νοσοκομεία και οι αρμόδιες Αρχές θα χρειαστεί να κινητοποιηθούν άμεσα, για τις ευπαθείς ομάδες και τους πολίτες με αναπνευστικά προβλήματα.
Συγκεκριμένα, από σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου και μέχρι και την Πέμπτη, 23 Μαΐου, αναμένεται η αφρικανική σκόνη να σκεπάσει τη χώρα, ενώ θα υπάρξει και αύξηση της θερμοκρασίας. Τα φαινόμενα θα ενταθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα κρατήσουν… Πηγή

